1.11.06

Tots a votar!

No sóc català, però anem a tirar mà de l'idioma de punts amics meus per a rendir-los un homenatge avui; que estaran tot el dia ficats en col-legis electorals com interventors o apoderats.
Avui, amiguetes, és el dia en el qual els catalans surten a votar i veurem en què queda tanta profecia periodística i tant vaticini de columnista i el seu vessant evolutiu: el blogger.
Del resultat de les urnes sabrem si tenim tripartitt, bipartito, cuatripartito i altres variants de combinacions, porras i apostes. Surti el que surti avui (i espero que sigui una estupenda victòria del PSC) els catalans hauran parlat i tocarà als partits interpretar fidelment la seva voluntat i posar-se d'acord en el Parlament.
De tota manera, si sali una mica que no agradi pels mentideros que es dediquen a fer profeciás, no s'acabarà el món, no s'acabarà Catalunya, tampoc s'acabarà Espanya i el que sigui durarà, com a molt, quatre anys.
En qualsevol cas, votar és sempre alguna cosa que mereix celebrar-se. Significa que podem triar lliurement als quals ens governin i que el resultat ha de respectar-se perquè el Poble ha parlat. Felicitats, catalans! I bona sort!

2 comentarios:

Nuri dijo...

Felicitats a tu!
Caram, si que en saps...

Eu dijo...

Felicitats!!! M'has sorprès molt gratament!!

Petons,